BLOG

Lees op deze pagina verschillende blogs en verhalen, geschreven door het Stichting Snow Blizzard Iditarod Team. Lees over onze missie, avonturen of andere leuke stukken en laat je inspireren door onze verhalen!

LEES HIERONDER ONZE VERHALEN!

Travel update: Training seizoen winter 20/21

Via deze travel update publiceren wij verhalen van Ron over zijn eerste training seizoen in Noorwegen. Blijf op de hoogte van nieuwe updates via onze social media kanalen.

Geschreven door Team Snow Blizzard
Vanaf 3 november 2020.

"Waarom wil ik dit doen?"

“Dromen zonder doel, blijven dromen”. Lees hier, in Ron zijn eigen woorden, waarom hij aan deze zware journey wil beginnen.

Geschreven door Ron de ruiter
op 3 november 2020.

Iditarod 2020.

In deze blog verteld Ron over de highlights van de Iditarod 2020. De race werd in maart van dit jaar gereden. Ook gaan we kort in op enkele effecten die het coronavirus heeft gehad op onze mooie sport.

Geschreven door Ron de ruiter
op 10 mei 2020.

FIRST STOP... NORWAY.
DAG TOT DAG TRAVEL UPDATE.

Lees hier de travel update van dag tijdens onze trip naar Noorwegen. Lees over de contacten die wij hebben gemaakt, de ervaringen die wij mochten delen en plekken die wij hebben gezien!

Geschreven door Team Snow Blizzard
tussen 27 november 2019 en 1 december 2019.

FIRST STOP... NORWAY.

Aan de voet van de eerst trip van onze missie. First stop… Norway! Waarom begint de reis hier? Klik op de button hieronder en lees de blog.

Geschreven door Jeroen Hardeman 
op 22 november 2019.

FILMS EN SERIES OVER DE IDITAROD, ALASKA EN SLEDEHONDEN!

De Iditarod in Alaska is de grootste sledehonden race ter wereld! Helaas zijn er nog een hoop mensen niet bekend mee! Daarom hebben wij voor jullie een lijst samengesteld met de beste films en series die zijn gemaakt over de Iditarod en/of sledehonden teams! 

Geschreven door Jeroen Hardeman 
op 22 november 2019.